2015-01-28 13:42:28• hírek • Szatmár.ro

Még mindig divat a Pókember és a hercegnő jelmez

A Mircea Eliade Általános Iskola négy magyar szakos osztálya közös farsangot tartott az iskola dísztermében.

A hagyományoknak megfelelően a Mircea Eliade Általános Iskolában idén is nagyszabású álarcos rendezvénnyel ünnepelték meg a farsangot. Koncz Tünde előkészítősei, Román Melinda elsősei, Vajda Katalin második osztályosai és Leiti Mónika negyedikesei jelmezbe bújva gyűltek össze reggel az iskola dísztermében, ahol az osztályok külön-külön a színpadra vonultak és a gyerekek egyenként bemutatkoztak. Versben mondták el, hogy kinek-minek is öltöztek, ráadásul a nagyobbak már saját maguk fabrikáltak rímeket.

A fiúk főleg szuperhősöknek, lovagoknak, rendőrnek vagy éppen FBI-ügynöknek öltöztek, a lányok hip-hop táncosok, hercegnők, tündérek lettek néhány órára. A tavalyi években oly népszerű Pókember-jelmezt most is sok kisfiú öltötte magára.

Ezt követően mindenik közösség a saját osztálytermébe vonult - itt aztán a tanítónők által szervezett vetélkedőkön, ügyességi játékokon vettek részt. Volt fiókaetetés, múmia-öltöztetés, pufulec-evés hátratett kézzel és a tombolán minden gyerkőc nyert valamit. A játékok mellett szendvicsek, sütemények és farsangi fánk várta a gyerekeket.

Farsangoló gyerekek a Mircea Eliade Általános Iskolában

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: